Gevulde eieren met sardientjestapenade

Pinhais-1

Gevulde eieren met sardientjestapenade

Bereidingstijd:

10-20 minuten

Ingrediënten voor 8 personen
8 eieren
100 gram ontpitte zwarte olijven
1 tl geperste knoflook
1 el fijngesneden bieslook
1 el kappertjes
tl tijmblaadjes
1 blikje Nuri sardines in pikante olijfolie
olijfolie
citroensap

Bereidingswijze

Kook de eieren in 7 minuten hard. Spoel ze met koud water af en pel ze.Halveer de eieren en haal de eidooiers eruit. Pureer in de keukenmachine 6 eidooiers, de olijven, geperste knoflook, bieslook, kappertjes, tijm, blikje Nuri sardines in pikante olijfolie. Roer er 2 el olijfolie en enkele druppels citroensap door. Vul de eieren met de tapenade. Druk de andere 2 eidooiers door een zeef en verdeel dit over de gevulde eieren.