Macaroni met makreelsaus

Pinhais-1

Macaroni met makreelsaus

Bereidingstijd: 20-30 min.

Ingrediënten voor 4 personen
500 gr. macaroni
1 eetl. olie
2 zakjes witte saus
2 uien
3 blikjes Nuri makreel in olijfolie (a 125 gr.)
1 rode paprika
1 blik gepelde tomaten (450 gr.)
2 theel. oregano
150 gr. kaas , peper , zout

Bereidingswijze
Kook de macaroni beetgaar in ruim water met de olie. Giet de macaroni af en laat deze goed uitlekken. Bereid de witte saus zoals aangegeven op de verpakking. Pel de uien en snij deze klein. Laat de makreel uitlekken. Verwijder evt. velletjes en graten. Maak de paprika schoon. Verwijder zaad en zaadlijsten en snij deze in blokjes. Laat de gepelde tomaten uitlekken. Snij deze in stukjes. Voeg de gesneden ui, verbrokkelde makreel, blokjes paprika, oregano en stukjes tomaat toe aan de witte saus en schep de macaroni erdoor. Schep de kaas (in blokjes of geraspt) erdoor en breng het gerecht op smaak met peper en zout.