Pizza pescatore e formaggio

Pinhais-1

Pizza pescatore e formaggio

Bereidingstijd: 30-60 minuten
Ingrediënten voor 4 personen
2-3 ons gorgonzola of vergelijkbare blauwe kaas
1,5 ons oesterzwammen en grotchampignons
3 blikjesNuri makreel in tomatensaus
pizzadeeg voor 4 pizza’s
oregano, kruizemunt, zout en peper
3 stengels bleekselderij
1 teentje knoflook

Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden.Bleekselderij in dunne stukjes snijden. paddestoelen redelijk grof snijden.De makreel in stukjes breken of snijden en de tomatensaus opvangen. De opgevangen tomatensaus aanmaken met oregano, kruizemunt, zout, peper en het inmiddels uitgeperste teentje knoflook. Snijd de blauwe kaas in dunne plakken.Beleg met dit mengsel de pizzabodems. Dan de bleekselderij, makreel en paddestoelen erop en tot slot de blauwe kaas erover verdelen. Doe nogmaals wat oregano over kaas.

Bereidingswijze
Bak de pizza 1 plaats onder het midden in 25-30 minuten gaar en knapperig.