Sardientjestaart met olijven en Mozzarella

Pinhais-1

Sardientjestaart met olijven en Mozzarella

Bereidingstijd:

30-60 minuten

Ingrediënten voor 4 personen

4 plakjes bladerdeeg (diepvries)
paneermeel of droog broodkruim
3 tomaten, zout, pepper en oregano
2 blikjes Nuri sardines in olijfolie (uitlekgewicht 90 g)
handje met paprika gevulde olijven
100 gram Mozzarella

Bereidingswijze

Bekleed een ronde en lage vorm met het blader- deeg en strooi paneermeel of broodkruim op het deeg. Snij de tomaten in plakken en leg ze erop. Bestrooi de tomaten met zout, peper en oregano. Leg de Nuri sardines in olijfolie op de tomaten en daarop de olijven.Snij de mozzarella in plakjes en leg ze erop. Druppel er wat olie uit het blikje over. Bak de taart in een voorverwarmde oven van 200C in circa 25 minuten gaar.