Vistapas

Pinhais-1

Vistapas

Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten voor 2 personen

4 artisjokharten (blik a 400 g)
1 blikje Nuri makreel in tomatensaus (125 g)
1 eetlepel kappertjes
4 groene olijven zonder pit
8 cocktailgarnalen (bakje a 125 g)
8 cherrytomaten (bakje a 250 g)
1/2 bakje gerookte zalmsnippers (a 200 g)
1 eetlepel olijvonaise

Bereiden
Artisjokharten laten uitlekken, klein stukje van onderkant snijden. Makreelsnack mengen met kappertjes. Artisjokharten vullen met makreelmengsel. Aan cocktailprikkers garnaal, olijf en garnaal prikken. Tomaatjes wassen, kapje eraf snijden en zaadjes eruit scheppen. Zalmsnippers mengen met olijvonaise. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaatjes hoog opvullen met zalmmengsel. Tapas over vier bordjes verdelen. Lekker met geroosterd brood en roomboter.